/> Borba svjetla protiv tame
NASLOVNICA CITATI

Video po kategorijama u videu i tekstu

Svaki video sadrži energetsku informaciju preuzetu sa seminara i prenosi se na gledatelja, osim reelova.

Borba Svjetka i Tame     Karma     Ljubav     Mediacija     Milsi i Um     Moji susreti s Bogom     Osnove meditacije     Prosvjetljenje     Stres     Svijest     Terapije     Život i smrt     O meni

 

Borba Svjetla protiv Tame

Kako se bore borci Božjeg Svjetla

 

Meditacija je pripremni alat koji vam daje znanje kako se prestati bojati svega što je vama nepoznato. Na osnovi vaših strahova, može vam se prikazati osoba koja je umrla u obliku vašeg najvećeg straha ili žudnje. To su izazovi protiv kojih se vi trebate boriti i pobijediti ih, a na intelektualnoj razini i nadmudriti ih. Nikako ne smijete podleći njihovim podmićivanjima. Tako vam izgledaju susreti s lošima.

Tekst se nastavlja... meditacije

 >
Borci Svjetla
   
Demoni pomažu ljudima
   
Oslobadanje od demona
   

Borac je onaj koji se konstantno bori, a ne onaj koji se ne bori, koji se konstantno povlači. Ovi lošiji duhovi, ne moramo odmah ići na demone, lošiji duhovi na osnovi vaših najdubljih strahova bit će sve jači i jači. Vidjet će vaš strah i vaše najmanje povlačenje, a to je uvjet koji daje lošem duhu snagu kako bi se osokolio. Svaki novi susret koji je zasnovan na vašem povlačenju u vama pojačava strah, a njemu daje dodatnu sigurnost u sebe. Svaki put on vam se čini kako je sve jači, a vi sve slabiji i počinjete imati sve veće traume u životu.

Počinje vam se javljati strah od spavanja, jer kada spavate onda on stoji pored vas i na primjer, uštipne vas za ruku. On se vas boji uštipnuti, ali vas provjerava bojite li se vi njega više, nego on vas.  Kad vas uštipne za ruku, a vi viknete: „Joj“ i povučete je, njemu je to znak vašeg straha. On će doći možda već sutra na ostvarenoj sigurnosti iz prethodnog susreta i umjesto da vas opet uštipne samo za ruku, počinje vas štipati po cijelom tijelu, a vi opet vičete „JOJ“ i povlačite se još više. On će doći opet, treću, četvrtu večer i vi ulazite u pakao, a živi ste. Umjesto da ste odmah, kad ste ga prvi put vidjeli rekli: „Što ti hoćeš ovdje, odlazi nemaš što tu tražiti, nisi dobro došao “.

Što je vaša frekvencija viša, to je ona mirnija, što je ona mirnija, to vi počinjete više svijetliti, pogotovo tko bude razvijao Božje svjetlo, on će početi sve više i jače svijetliti. Vi u mraku počinjete svijetliti i oni počinju dolaziti privučeni svjetlom, iz smrti dolaze u život, u vaš život. A vi kao Borci koji razvijate Božje svjetlo, vi koji ste rekli kako više ne želite živjeti u ovoj tami koja je u svijetu, vi koji želite promijeniti sebe, a  s tim i svijet, vi se morate boriti s njima.

Svaki put trebate se braniti koristeći oružje kojim vas napadaju, ako treba oduzmite im njihovo oružje i napadnite ih njime. Ako vas želi nadmudriti, vi ga nadmudrujete, ako vas želi uštipnut prstima, vi uštipnite njega klještima. Morate im pokazati vašu mentalnu snagu, a ako vam on pruži novac odgovorite mu: „Što mi novac znači, ništa“. A imate i one koji su dobri, koji će vas vući prema naprijed i u smrti i u snovima, a i u javi.

Samo osoba koja priča istinu može biti borac Božjeg Svjetla.