NASLOVNICA CITATI

Video po kategorijama u videu i tekstu

Svaki video sadrži energetsku informaciju preuzetu sa seminara i prenosi se na gledatelja, osim reelova.

Borba Svjetka i Tame     Karma     Ljubav     Mediacija     Milsi i Um     Moji susreti s Bogom     Osnove meditacije     Prosvjetljenje     Stres     Svijest     Terapije     Život i smrt     O meni

 

Jedinstvene energetske terapije

Ovo je u svijetu jedinstvena energetska terapija.

 

Zna se da su produhovljene osobe boljeg zdravstvenog stanja od osoba koje se ne bave meditacijom. Sa pravilnim pristupom duhovnosti mi uzimamo stvari u svoje ruke i prestajemo tražiti od drugim da nam pomognu jer postajemo sposobni rušiti naše ponavljajuće obrasce u životu koje nas sprečavaju biti sretnijima i zdravijima.  

Uvjeren sam da je došlo vrijeme kad treba jasno reći da je dosta bilo pričati, "trebate ovo i ono, sve je to lako". Ne nije to lako, a to možete vidjeti i po spektru seminara koji su u osnovi samo temelj  za razumijevanje duhovnosti i života.

Tekst se nastavlja ispod videa. meditacije

 
Štitnjača ljičenjenje pogleom
Jedinstveni energetski tretmani
Što je proživjela

 

U osnovi svaki čovjek sastoji se od dva tijela, energetskog i fizičkog. Ako bi govorili u postotcima a koji su vezani za moje višegodišnje iskustvo u energetskim terapijama, 80% ljudi imali su problema koji proizlaze iz energetskog tijela. Zbog konstantnog disbalansa u energetskom tijelu počinju se stvarati uvjeti i za disbalans na fizičkoj razini.
Da bi čovjek imao temelje za zdraviji život (ovdje ne govorim o bolestima uzrokovanim npr. virusima ili traumama, iako je puno lakše doći do boljih rezultata ako izbalansirate svoje energetsko tijelo.) mora postaviti svoje energetsko tijelo u balans iz disbalansa.

Kako je došlo do terapija.

Ima već duži niz godina kako je dovoljno svega par sekundi za promjenu stanja uma ljudima i životinjama samim tim što su ušli u moje energetsko polje.
Kasnije sam na meditacijama počeo uticati toliko na ljude svojim poljem da sam im stvarao manja poboljšanja zdravstvenog stanja i otvarao im energetske cente isključivo za koje su sazreli.
Nakon što sam postigao znanje kontroliranja energije u cijeloj prostoriji ili javnom prostoru bez obzira na broj ljudi, došlo je vrijeme izlaska u javnost.

Kako izgledaju terapije.

Već samim ulaskom u prostoriju ulazite u moje energetsko polje i odmah započinje prijenos mojih balansnih informacija na vaše energetsko tijelo, a pritom uzimam povratne informacije o vašem energetskom polju.

Priprema za vođenu meditaciju i vođena meditacija.
- za vrijeme meditacije ulazite u dublje meditativno stanje kroz koje možete  primiti energetsku informaciju na suptilnijoj razini.
Samostalna meditacija.
- za vrijeme samostalne meditacije a prema skupljenim informacijama mojim energetskim poljem započinjem Vašu individualnu terapiju uz pomoć mojih energetskih centara. Kontroliranim pokretima prenosim ili mijenjam Vašu energetsku informaciju u Vašem energetskom tijelu. Na taj način povisujem frekvenciju Vaših energetskih centara i čistim Vaše energetske kanale što rezultira Vašim balansiranijim energetskim poljem.

Što se postiže terapijama.

- čisti se korijen uzroka Vaših tegobama
- smanjuju se tegobe prema prioritetu, a radi se od korjena uzroka prema tegobama
- poboljšava kvalitetu sna
- smanjuje mentalnu uznemirenost
- regulacija tjelesne težine
- jačanje energetskih centara (čakri)
- jačanje energetskih kanala (nadij)
- čišćenje aure
- mijenjanje aura
- širenje i jačanje aure
- otvaranje viših energetskih centara koje su preduvjet za meditaciju Put u prosvjetljenje
- čišćenje od utjecaja crne magije

Dakle, radi se ono u vama što je dosad bilo nepoznata činjenica u preduvjetu postizanja boljeg zdravlja. Radim isključivo ono što je Vama najpotrebnije , ono što je u Vama najsuptilnije, ono što je Vama nevidljivo a ujedno i najtvrđe za mijenjati, a to znači da Vi vjerojatno ni ne znate gdje leže temelji uzroka Vaših problema. Moje je da Vam razbijem/razbijam stare temelje i stvaram nove na kojim možete graditi novu i zdravu kuću.
- nekima trebaju jako suptilni pomaci kako bi ih doveo u stanje u kojem mogu početi "hodati pa trčati", takvi se najčešće osjećaju  ugodno i puni energije.
- neki su toliko puni crne magije da na terapijama mogu proći vrlo intenzivne senzacije ali se poslije najčešće osjećaju slobodno i čisto.

Trajanje dnevne terapije i ponavljanje.

Trajanje terapija ovisi o vašem stanju ali ne i o broju prisutnih. Svima je omogućeno prisustvovanje terapijama i meditacijama koliko god puta žele jer se svaki puta vrši  dodatno "uštimavanje".

Medicinska dijagnoza.

Dijagnoza nije potrebna.

Individualne terapije i rad na daljinu.

Terapije se rade isključivo bezkontaktno i u grupama.

Cijena.

Svako nas može nagraditi prema svojim mogućnostima i koliko je zadovoljan učinkom terapije.

 

Svi oni koji žele moju pomoć dobit će je koliko i kada treba, a oni koji ne žele moju pomoć i njima će želja biti ispunjena.
Davor Kos

 

Zašto je potrebna meditacija?
Pa ni Bog Vas neće izlječiti od Vas samih, i Vi morate nešto uraditi za sebe.